Annons
Nyheter

Sibel: "Känns nästan overkligt"

Sibel sneglar än åt höger. Än åt vänster. På ena sidan sitter Linda Bengtzing omgiven av journalister och fotografer. På andra sidan Charlotte Perrelli omsvärmad av tv-kameror.
Nyheter • Publicerad 28 februari 2008
Sibel Redzep representerar Kristianstad i Karlskrona. Bild: Tommy Svensson
Sibel Redzep representerar Kristianstad i Karlskrona. Bild: Tommy SvenssonFoto: 

I två år har Kristianstadssångerskan bidat sin tid, jobbat med ett album som först inte höll på att komma ut. Nu har hon klivit på stora genombrottsskutan i Karlskrona. Nu är det äntligen dags.

- Jag hade aldrig kunnat tro det här för två år sedan! Det känns nästan overkligt att sitta här, jag försöker påminna mig om att jag måste stanna upp och njuta också.

Annons

Hon är så tacksam för att få vara med i Melodifestivalen, Sibel Redzep som för två år sedan kom trea i "Idol" och som nu gör debut, med egna powerballaden "That is where I'll go".

- Men det känns lite konstigt att sitta här mittemellan Bengtzing och Perrelli. Jag minns när jag mimade till "Take me to your heaven" när jag var tolv år eller något sådant, och funderade över ifall Charlotte hade kroppsstrumpa på sig eller vad det var, och över hur hon hade håret. Tänk, nu sitter jag själv här bredvid henne! Det är konstigt.

Lisa Appelqvist

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons