Annons
Nyheter

Sanna Nielsen återkommer till Trelleborg

Sanna Nielsen återvänder till Trelleborg, och Haglösas egen Fame Factory-stjärna Monica Einarsson tillhör också gästerna på sommarens stadsparkskonserter med Trelleborgs Musikkår.
Nyheter • Publicerad 29 maj 2003
BILD: TOMAS NYBERG
BILD: TOMAS NYBERGFoto: 

Musikkåren har nu spikat programmet för de traditionella sommarkonserterna, som inleds 10 juni och sedan hålls varannan måndag fram till och med den 1 september. Sju konserter blir det, och lika traditionsenligt är det Bertil Ahlberg som är konferencier och musikkryssledare, medan Jörgen Flink dirigerar. Den 10 juni är temat "Sol, vind och vatten", med mycket unga gästartister: Modeshögs förskolekör. Den 23 juni är temat "Parken svänger", då med tenorsaxofonisten Inge Petersson som gäst. Sångarduon Emilia och Marina Mårtensson sjunger "Blandade pärlor" med musikkåren den 7 juli. 21 juli blir det "Swing & Sweet" med Trelleborgs Storband, ledda av Sven-Ola Dahlström och Emma Andersson på sång. 4 augusti kommer sångläraren från Fame Factory, Monica Einarsson, för att sjunga med musikkåren. 18 augusti kallar man det för "Stjärnkväll", och det beror inte minst på att Sanna Nielsen står på scen. Sanna som nyligen tillsammans med Roger Pontare drog fullt hus till Söderslättshallen på musikkårens vårkonsert. 1 september avslutas stadsparkskonserterna och sommaren med programmet "Sommarens bästa". Då medverkar bland annat Svenska arméns stora tapto, med en tamburmajor i form av unge trelleborgaren Johan Rufelt, en gång själv med i armékåren. Program, Trelleborgs Musikkår med gäster: 10/6 Modeshögs förskolekör 23/6 Inge Petersson 7/7 Emilia och Marina Mårtensson 21/7 Trelleborgs Storband och Emma Andersson 4/8 Monica Einarsson 18/8 Sanna Nielsen 1/9 Svenska arméns stora tapto

Lars Thulin lars.thulin@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons