Annons
Nyheter

Rhapsody in Rock till Öja i sommar

Nyheter • Publicerad 17 mars 2005
Redan innan det stod klart att Shirley Clamp och Nanne Grönvall gått till final i Melodifestivalen bokade Robert Wells in dem till sommarens turné. BILD: LARS SJÖGREN
Redan innan det stod klart att Shirley Clamp och Nanne Grönvall gått till final i Melodifestivalen bokade Robert Wells in dem till sommarens turné. BILD: LARS SJÖGRENFoto: 

Rhapsody in Rock kommer till Öja slottspark utanför Ystad i sommar, med schlagerdamerna Nanne Grönvall och Shirley Clamp som gästartister.

Årets upplaga av Robert Wells turnerande musikextravaganza blir schlagerbetonad. Just nu befinner sig pianisten Wells själv på turné i Australien, men han har fått rapporter om hur hans blivande ressällskap, både Nanne Grönvall och Shirley Clamp, tagit sig till finalen i melodifestivalen.

Annons

Inbjuden är dessutom vinnaren Martin Stenmarck, men denne har ännu inte bestämt sig för om han ska medverka eller ej.

Redan den 2 april hålls en stor Rhapsody-gala på Albert Hall i London, och där medverkar Stenmarck.

Starten för sommarturnén är bokad till den 8 juli i Vadstena. Den 24 juli drar Rhapsody in i slottsparken vid Öja krog som en av totalt 24 spelningar.

Förutom de musikaliska inslagen medverkar komikern Mikael Tornving och hans "Parlamentet"-kollega Henrik Hjelt på scenen. Fler gäster ska tillkomma, lovar arrangörerna.

Lars Thulin

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons