Annons
Nyheter

Regn i vägen för rekordsiffror

I söndags var sista chansen att se Trelleborgsrevyns "Tant Jutta Från Kalkutta". Regnet har fått en del publik att svika, men de som kom har varit nöjdare än på länge.
Nyheter • Publicerad 17 juli 2013
Trelleborgsrevyns ensemble gör föreställningen helt ideellt. Peter Sjögren, Pierre Malmqvist, Johan Jönsson, Anders Rufelt, Charlotte Karlsson, Christel Hansson Björkegren och Malin Nilsson.
Trelleborgsrevyns ensemble gör föreställningen helt ideellt. Peter Sjögren, Pierre Malmqvist, Johan Jönsson, Anders Rufelt, Charlotte Karlsson, Christel Hansson Björkegren och Malin Nilsson.Foto: Lars Thulin

Som mest har det varit 750 personer i publiken, som minst 250. Det är det stundtals taskiga vädret som står bakom de ojämna siffrorna. Sammantaget har publiken dock varit ungefär lika stor som tidigare år och Pia Jönsson, kassör för Trelleborgsrevyn, är nöjd med sommaren. Även om rekordet från i fjor med 850 personer på en föreställning står obesegrat.

-Det har varit en bra sommar. Fast vi hade otur på premiären med att det var ett annat arrangemang i Stadsparken, då gick hälften till oss och hälften till dem, säger hon.

Annons

Besökare från Malmö, Ystad, Veberöd och Helsingborg har kommit till Parken och många har enligt Pia Jönsson varit belåtna med vad de fått se.

-De har tyckt att årets föreställning var bättre och roligare än den i fjor, säger Pia Jönsson.

I stället för att köpa biljett har åskådarna fått lägga vad de tyckt upplevelsen varit värd på vägen ut. Och folk har varit ganska generösa, enligt kassören. Exakt hur mycket revyn fått in har hon inte hunnit räkna ihop.

Nu tar revygänget semester, innan förberedelserna för nyårsrevyn börjar i september. Vad den ska handla om är det ännu ingen som vet.

Louise Löfgren
Nina Lind
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons