Annons
Nyheter

Olle Jönsson sjukskriver sig

Lasse Stefanz bryter tystnaden. På onsdagskvällen skickade dansbandet ut ett pressmeddelande. Olle Jönsson är sjukskriven tills vidare. Helgen spelningar ställs in.
Nyheter • Publicerad 14 november 2012
På onsdagskvällen hör Lasse Stefanz produktionsbolag av sig till Kristianstadsbladet. Olle Jönsson har sjukskrivit sig till vidare, resten av bandet ber om arbetsro. Helgens spelningar är inställda.
På onsdagskvällen hör Lasse Stefanz produktionsbolag av sig till Kristianstadsbladet. Olle Jönsson har sjukskrivit sig till vidare, resten av bandet ber om arbetsro. Helgens spelningar är inställda.Foto: Lasse Ottosson
Foto: 

Producenten Monica Premberg på Kristianstadsbandets produktionsbolag:

- Det har varit mycket, sammanfattar hon de senaste dagarnas turbulens.

Annons

En förvirrande period som startade med sångaren Olle Jönssons kortfattade mejl till skivbolaget under söndagen, där han annonserade att han hade gjort sin sista spelning med sitt band sedan 45 år tillbaka.

Nu, tre dagar senare och ett flertal krismöten inom gruppen, är bandet redo att meddela sig med omvärlden.

Olle Jönsson är sjukskriven tills vidare, berättar Monica Premberg.

Bokningarna i helgen, en privat tillställning på fredagen och lördagens stora spelning på Ekebo i Munka-Ljungby ställs in.

Orsaken till sångarens sjukskrivning eller vad som har föranlett den vill dock varken Monica Premberg eller någon annan i bandet kommentera.

- Vi kan och vill fortfarande inte tala om vad som har hänt, eller varför Olle har sjukskrivit sig. Allt det här har blivit så stort och mycket för killarna och Olle, så de behöver ett par dagar för att landa. Ett par dagar i lugn och ro.

- Men Lasse Stefanz sviker inte sin publik, tillägger hon. Det är inte slut på Lasse Stefanz.

Taner Caliskan och Louise Cronholm
Lisa Appelqvist
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons