Annons
Nyheter

Marcel ska tävla i Whipeout

Hallå där Marcel Bergstrand, 21 år från Trelleborg, som ska tävla i tv-programmet Whipeout vinter.
Nyheter • Publicerad 14 februari 2012
Marcel Bergstrand (till vänster) som ska tävla i Whipeout vinter tillsammans med sin pojkvän Joakim Hansson.
Marcel Bergstrand (till vänster) som ska tävla i Whipeout vinter tillsammans med sin pojkvän Joakim Hansson.Foto: kanal 5

Varför ställer du upp på detta? – Jag tyckte att det verkade skojigt. Det är en kul utmaning och den som vinner får ju 50 000 kronor.

Vad gör du när du inte är med på tv? – Då jobbar jag på A9 i Trelleborg.

Annons

Berätta om inspelningen! – Programmet spelades in i Argentina i november i fjor. Vi var där i åtta dagar. Det var kul, men det gjorde ont. Många skadade sig så att de fick åka till sjukhus, men jag klarade mig utan allvarligare skador. Vi fick göra olika hinderbanor och andra utmaningar. I början var det rätt så lätt, men det blev snabbt svårt.

Kommer vi att få se dig i fler tv-program framöver?

– Ja, förhoppningsvis. Jag har ju varit med i Totally blackout tidigare och skulle kunna tänka mig att vara med i fler liknande program. 101 sätt att åka ur en gameshow, kanske om de inte har lagt ner det. Annars är det väl Waterwörld.

Taner Caliskan och Kristin Knutsson
Fanny Johansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons