Annons
Nyheter

Lyckad säsong för revyn

Aldrig har Trelleborgsrevyn haft så många utsålda hus, säger regissören Nils-Gunnar Snygg om nyårsrevyn "Hoppsan, nytt år igen!"
Nyheter • Publicerad 3 februari 2012
Foto: Claes Nyberg

Hur har det gått med årets nyårsrevy?

– Vi har nästan aldrig haft så många utsålda hus som i år; sju av tio föreställningar har haft lapp på luckan. Det var bara premiärhelgen det var en aning trögt, förmodligen för att folk var trötta efter allt festande i jul och nyårshelgerna. Men sedan dess har det rullat på.

Annons

Var har ni träffat rätt, tror du?

– Vet inte. Jag får spontana reaktioner på att det är det bästa vi har gjort, men det kan ju bero på folks dåliga minne också!

– Andra har sagt att det varit en bra, jämn revy i ett bra tempo. Och att vi hållit oss på en anständig nivå, över bältet.

Håkan Juholt avgick mitt i alltihop, fick ni ändra i revyn då?

– Ja, vi har fått ändra lite i slutet. Men det handlar bara om tempus i en sångtext, från nutid till dåtid. Då gick det att använda ändå.

Är det något nummer ni kommer att skicka vidare till Revyrixdan?

– Det har vi inte diskuterat. Det finns väl en del nummer man kunde tänka sig, men de kan ju vara lite för lokala. Vi tycker att just Juholtnumret är bra, men det är säkert 50 andra revyer i Sverige som har med något om Håkan Juholt. Och nu blir det ju dessutom överspelat.

Gör ni något speciellt under de sista föreställningarna nu i helgen?

– Nej, framför allt inte något som går ut över föreställningen. Det är jag motståndare till. Men det är utsålt, så de som inte fick plats får vänta med att se oss till i sommar!

Maria Sällberg
Lars Thulin
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons