Annons
Nyheter

Lundell, Lena Ph och Uggla till Christinehof

Magnus Uggla, Lena Philipsson, Ulf Lundell – det blir en spännande och varierad musiksommar på Christinehofs slott.
Nyheter • Publicerad 17 mars 2005
Ulf Lundell och Lena Philipsson är två av dragplåstren på Christinehof i sommar.Arkivbild: Pressens bild
Ulf Lundell och Lena Philipsson är två av dragplåstren på Christinehof i sommar.Arkivbild: Pressens bildFoto: 

I slottsparken ordnar Julius nöjeskompani fem konserter i sommar. Det börjar 6 juli med "A tribute to Putte Wickman", en fortsättning på höstens populära turné med den svenske underhåll- ningslegendaren, med artister som Povel Ramel och LaGaylia Frazer. De och Putte kompas av Anders Berglunds orkester.

Den 10 juli drar schlagershowen "Diggiloo" in på slottet, ledd av Lasse Holm och med ett uppbåd av artister som bland annat Christer Sjögren, Elisabeth Andreassen, Lotta Engberg, Sanna Nielsen och komikern Thomas Petersson.

Annons

Den 13 juli är det dags för 30-årsjubilerande Ulf Lundell att nå Christinehof, och turnéspelningen här blir hans enda i Skåne i sommar. Den 22 juli kommmer folkkäre sångaren och före detta allsångsledaren Lasse Berghagen, för att sjunga med en orkester ledd av Anders Berglund. Den 24 juli kommer så ännu ett artistpaket: denna gång Magnus Uggla i sällskap med Lena Philipsson. Med sig har de också nye "Idol"-stjärnan Darin.

Lars Thulin

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons