Annons
Nyheter

Lovehandles - en seger för hemmalaget

Det kan lätt börja krypa i huden när det vankas lokala förmågor. Särskilt om det handlar om män som närmar sig fyrtio, som tröttnat på att harva covers och vill göra ett sista försök i rocksvängen. Som Lovehandles.
Nyheter • Publicerad 27 juli 2008
Lovehandles rockar hårt på hemmaplan. Bild: Martina Eriksson
Lovehandles rockar hårt på hemmaplan. Bild: Martina ErikssonFoto: 

Därför är det riktigt glädjande att kunna konstatera att Trelleborgarna i Lovehandles inte bara vill rocka, de rockar på riktigt. Med ena foten i Black Sabbath-tyngd och den andra i Metallica-ös vräker de hjullastare med riff över publiken. Bastanta, primala sumoriff, som utmanar självaste Mustasch i tyngd, medan sångaren Johan Widerberg agerar publikdomptör och försöker undvika att sjunga sönder sina förkylda stämband fullständigt.

Och publiken svarar, skakar hår och lyfter händerna mot skyn. En stabil seger för hemmalaget, alltså. Ett par spelningar till, sen kan jag lova att Lovehandles kommer att ha titeln lokalhjältar som i en liten ask.

Emil Sandgren
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons