Annons
Nyheter

Klubbkänslan efterlyses

Petra Marklund, mer känd som September, Slog igenom med hiten La, La, La (Never Give It Up) och har sedan dess frälst alla med grymma klubblåtar som får folket att hoppa som en känguru på speed. Känguruefekten saknas tyvärr bland Trelleborgarna men det är inte Septembers fel.
Nyheter • Publicerad 26 juli 2008
September. Bild: Gustav Wennerholm
September. Bild: Gustav WennerholmFoto: 

Hade det bara varit lite mörkare och lite fler människor så kan jag lova att Trelleborg hade skakat rumpa som aldrig förr. Med hittar som We Can Do It, Looking for Love och Cry for You avlossar hon ett arsenal som är värdigt vilket dansgolv som helst, och det är förmodligen just där problemet ligger. Det är ju trots allt inget dansgolv, och det är lite för tidigt för att publiken ska kunna låssas att gräset framför scenen är ett blinkande klibbigt golv i en mörk rökfylld lokal. Men men, det fins gott om rök på scenen och September är ett proffs, hon leverer precis det hon ska och till och med lite till.

Fredrick Lewandowski
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons