Nyheter

Julstämning med muntra förtecken

Redan innan han ens klivit in i det fullsatta Församlingshemmet inledde Magnus Johansson och hans klingande trumpet måndagens ”I juletid”-konsert – och därmed även julen i Trelleborg, blott en månad i förtid.
Nyheter • Publicerad 23 november 2010
Eddie Oliva spred munter julstämning på Församlingshemmet.
Eddie Oliva spred munter julstämning på Församlingshemmet.Foto: 

I sällskap med sångarna Eddie Oliva och Maria Knutsson, pianisten Marcos Ubeda och Söderslätts Musikkår manade ”I juletid” fram en munter men ändock högtidlig stämning, tredje dagen in i en 34 konserter lång turné.

– För oss är det lite som julafton varje dag. Vi träffar så mycket trevliga människor och får se platser vi kanske aldrig annars hade besökt, sa Magnus Johansson. Strax innan han spred ännu mer munterhet då han förgyllde Söderslätts Musikkårs bjällerklingande version av ”Sleigh­ride” genom att låta som en häst. Med trumpeten, alltså.

INTERNAL INTERNAL
Lars Thulin
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.