Annons
Nyheter

Jukeboxers går vidare

Jukeboxers från Trelleborg gick vidare i kampen om "Kanske på svensktoppen."
Nyheter • Publicerad 28 maj 2011
Svensktoppen nästa? Jukeboxers från Trelleborg ligger bra till, om de lyckas samla nog med röster. Från vänster Jakob Delén, Freddie Andersson, Villiam Grönqvist, Anton Andersson och Kevin Öjvindsson.
Svensktoppen nästa? Jukeboxers från Trelleborg ligger bra till, om de lyckas samla nog med röster. Från vänster Jakob Delén, Freddie Andersson, Villiam Grönqvist, Anton Andersson och Kevin Öjvindsson.Foto: Ingemar Melin

Av tolv tävlande på Sveriges radios hemsida blev Jukeboxers låt "Tänder du på mej" en av de tre som samlade flest röster.

Det innebär att alla tre får framföra sitt bidrag live i nästa deltävling, på Pildammsteatern den 8 juli. I denna Skånefinal adderas dessutom fem artister som valts ut av en jury.

Vinnaren av finalen i Pildammsparken får sedan representera P4 Malmöhus i riksfinalen, där åtta bidrag till slutfinalen på Liseberg väljs ut av en jury. Segraren i finalen vinner en utmanarplats till Svensktoppen.

Martin Strandberg
Lars Thulin
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons