Nyheter

Jubileumsfestival på Jordberga

Med två redan på förhand utsålda konserter på programmet kunde på fredagskvällen Jordbergafestivalen slå upp portarna till sin av en ren händelse akustiskt utmärkta stenloge.
Nyheter • Publicerad 13 juni 2003
BILD: LARS THULIN
BILD: LARS THULINFoto: 

BILD: LARS THULIN Öppningskonserten, med pianisten Peter Jablonski och sopranen Katarina Dalayman, samlade närmare 500 åhörare, varav många först värmt upp med en liten picknick i slottsparken. Till fredagskvällens senare evenemang, en extrakonsert med Robert Wells & Stockholm All Stars som sattes in när den första, till lördagen bokade konserten sålde ut, var det dock fullt till sista stolen. I dag fortsätter Jordbergafestivalen med Malmö Symfoniorkester med Mats Rondin, samt den andra av helgens två utsålda Robert Wells-konserter, då med aktörer från Cirkus Cirkör. Wells har besökt den tioårsjubilerande festivalen en gång tidigare, för fem år sedan.

Lars Thulin lars.thulin@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.