Annons
Nyheter

Joe Labero till Öja i sommar

I sommar beger sig illusionisten Joe Labero ut på en tältturné. 22 augusti slår han upp sitt magiska tält vid Öja Slottsruin. Det blir sommarens enda skånska turnéstopp.
Nyheter • Publicerad 20 februari 2008
Joe Labero till Öja. Arkivbild: labero.com
Joe Labero till Öja. Arkivbild: labero.comFoto: 

Det är bråda dagar för Sveriges mest namnkunnige illusionist och trollkonstnär. Fram till i slutet av maj är Joe Labero ute på en omfattande Sverigeturné med showen Invited to Labero.

En turné som för honom till Söderslättshallen i Trelleborg 16 mars.

Annons

Och nu är sommarens planer spikade. Det blir en tältturné med namnet Expect the unexpected, som startar 25 juli i Kungälv och under en månad gör åtta nedslag i Sverige. Enda skånska föreställningen sker 22 augusti på Öja Slottsruin. Philip Liedberg, ägare till Öja Krog, är nöjd över att få Labero till Ystad.

- Det blir ett lite annorlunda inslag i Öjas sommarprogram, som jag tycker kan bli riktigt fräckt. Nu ser det riktigt bra ut inför sommaren på Öja. Det blev ju en riktig knall när det blev klart att vi får hit både Deep Purple och Europe. Och nu Labero också. Jag tror att de olika arrangemangen kommer att komplettera varandra ganska bra, säger Philip Liedberg.

Och det kommer att bli mycket nytt att se även för den som redan sett vårens show, enligt Liedberg.

-Det var ett krav för att vi skulle vara intresserade av att ha showen här, så snart inpå hans turnébesök i skåne nu under våren, säger Philip Liedberg. Showen kommer att äga rum i ett 1200 kvadratmeter stort tält som kan svälja en publik på runt 1400 personer. Ett tält som stänger ute både solljus och sommarregn.

Projektledaren Björn Nohlgren på Nöjet Konsert AB bekräftar att det blir många nya inslag i sommarens magishow.

- Det blir en ny, stor show, med Labero, med dansare, med ljusspel och med storbildsskärmar för att alla ska se tricken. Och med en blandad kompott av stora och små illusioner. Och vi hoppas få till en riktigt mystisk stämning på Öja, med augustimörker och tända facklor, säger Björn Nohlgren.

Biljetterna till turnén släpps 22 februari på ticnet.

Emil Sandgren

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons