Annons
Nyheter

Inte webbjoker – nöjd ändå

Johannes Hansson från Trelleborg tävlade, tillsammans med flickvännen Jessica Friberg, om en plats i Melodifestivalen som webbjoker. Men de nådde inte ända fram.
Nyheter • Publicerad 13 november 2009

TRELLEBORG. Hur känns det att förlora webbjokerplatsen?

– Haha, det känns faktiskt väldigt bra, det är många som klappat en på axeln och sagt att det var synd att vi inte kom med. Men vi har fått jättemånga människor att lyssna på låten och det är vi glada över.

Annons

– I onsdags låg vi bäst till fram till klockan tio på kvällen, då gick de om oss. Så det har varit en väldigt sömnlös natt, och vi har kämpat på som bara den hela slutveckan och ringt alla vi känner och spelat på stan.

Vad har ni nu för planer?

– Vi ska använda oss av den uppmärksamheten vi fått nu för att få ut vår musik. Vi ska in i vår hemmastudio och spela in. Vi har väldigt många låtar på lager som vi ska försöka göra det bästa av.

Hur kommer det låta?

– Den här låten är dragplåstret med en viss touch. Det kommer påminna om den här men en hel del nya grejer.

Har du någon favoritlåt bland de andra webbjokrarna?

– Någon som jag tyckte om väldigt mycket var ett skånskt bidrag som hette Hot for the night med Siberia. Det var ju också väldigt många bra bidrag som åkte ut längs vägen.

Lucas Dietrichson
Erika Oldberg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons