Annons
Nyheter

Idol-Kevin var SSU-bas på Malta

Kevin Borg är inte bara Idol-vinnare 2008 - han är även en före detta SSU-ordförande i hemlandet Malta.
Nyheter • Publicerad 18 december 2008
Kevin Borg - Idol-vinnare och före detta ordförande i Labour Youth Forum, Maltas motsvarighet till SSU. Bild: Scanpix
Kevin Borg - Idol-vinnare och före detta ordförande i Labour Youth Forum, Maltas motsvarighet till SSU. Bild: ScanpixFoto: 

Kevin Borg lämnade Malta, fann kärleken och hamnade i Arvidsjaur. Flickvännen skickade in en ansökan och resten är tv-historia. Men det finns en okänd Kevin-historia också.

Han var nämligen tidigare ordförande i Labour Youth Forum, Maltas motsvarighet till SSU. Det skriver Socialdemokraternas nyhetstidning, Aktuellt i Politiken.

När Europas socialdemokrater samlades i Madrid i början av december för att anta sitt Europavalmanifest berättade Maltas s-ledare Joseph Muscat för Mona Sahlin hur stolta Maltas socialdemokrater, labour eller Partit Laburista, var över sin Kevin. Mona Sahlin och Joseph Muscat skickade naturligtvis blommor till Globen i fredags.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons