Nyheter

Hellberg öppnar för Fogerty på Öja Slottsruin

Wilmer X-sångaren och solostjärnan Nisse Hellberg öppnar för John Fogerty från Creedence Clearwater Revival, vid konserten på Öja Slottsruin i Ystad den 30 maj.
Nyheter • Publicerad 15 maj 2008
Wilmer X-sångaren och solostjärnan Nisse Hellberg öppnar för John Fogerty från Creedence Clearwater Revival, vid konserten på Öja Slottsruin i Ystad den 30 maj. Bild: Scanpix
Wilmer X-sångaren och solostjärnan Nisse Hellberg öppnar för John Fogerty från Creedence Clearwater Revival, vid konserten på Öja Slottsruin i Ystad den 30 maj. Bild: ScanpixFoto: 

Nisse Hellberg har turnerat flitigt under det senaste året, bland annat tillsammans med Refreshments, Status Quo och Chuck Berry. Och i sommar är det återigen dags för Wilmer X-sångaren och soloartisten att ge sig ut på vägarna. Den turnén har sin premiär på Öja Slottruin i Ystad den 30 maj då han öppnar för John Fogerty.

I oktober 2007 släpptes Nisse Hellbergs senaste soloplatta - "En tiger i tanken".

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.