Annons
Nyheter

Hårt uppvaktad tv-kock på rockig festival

"Tina, Tina, jag får en kram!" Mitt i vimlet bland knallar och matförsäljare syns ett känt ansikte. Tv-kocken Tina Nordström spelar in nytt program på Sweden Rock.
Nyheter • Publicerad 9 juni 2011
Tina Nordström fotograferas tillsammans med Markus Larsson.
Tina Nordström fotograferas tillsammans med Markus Larsson.Foto: Johanna Wallin

Olof Öst från Herrljunga letar fram kamerafunktionen på mobiltelefonen. En kort stund senare är kompisen Markus Larsson från Vara förevigad på bild tillsammans med "Mat-Tina".

- Hon har en avslappnad och bra stil. Hon är fin och lagar god mat. Det är bra husmanskost, riktig mat inte kebab och sådant man äter här. Det hade varit en dröm om hon haft ett serveringsstånd på festivalen, säger Markus Larsson.

Annons

Vid sidan av tv-kocken står en man med kamera och en annan håller en stång med en mikrofon. Tina Nordström är på Sweden Rock för att spela in en del i en serie matprogram som ska sändas på TV4 med start den 20 juli.

- Jag grillar en hel gris uppe på campingen, säger hon.

Tina Nordström strålar. Hon verkar trivas i folkhavet.

- Det är en cool festival med snälla människor. Det är hur roligt som helst, säger hon.

Maria Sällberg
Roger Bing
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons