Annons
Nyheter

Hallström gör familjedrama

Nyheter • Publicerad 11 mars 2005

film. Lasse Hallström har skrivit kontrakt med filmbolaget Paramount för att regissera "Daughter of the Queen of Sheba", baserad på en biografi med samma namn av Jackie Lyden, skriver Variety.

"Daughter of the Queen of Sheba" kretsar kring Lydens mamma, som trots sin manodepressivitet försöker uppfostra sina barn i en liten stad i Wisconsin i den amerikanska mellanvästern.

Annons

Arbetet med filmen startade redan 1997, men har under flera år legat nere. Vid ett tillfälle var det tänkt att Meryl Streep och Gwyneth Paltrow skulle göra de två huvudrollerna. Vilka som nu ska medverka i filmen är inte känt ännu.

Lasse Hallström har nyligen avslutat inspelningarna av filmen "Casanova", med Heath Ledger i huvudrollen. Han har även regisserat den ännu inte visade "An unfinished life", med Jennifer Lopez, Robert Redford och Morgan Freeman i huvudrollerna. (TT Spektra)

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons