Annons
Nyheter

Grit Licks på Din Gata

Trelleborgstrion Grit Licks – numera förstärkta med sångerskan Linda Chaib – gästar hiphopkanalen Din gata 100,6. Och inviger nattklubben Kräms nya satsning på 18-åringar den 3 februari.
Nyheter • Publicerad 27 januari 2012
Grit Licks vid invigningen av Lindängens allaktivitetshus i Malmö i höstas. Från vänster Mohammed Chahin, Patrick Andersson och Linda Chaib.
Grit Licks vid invigningen av Lindängens allaktivitetshus i Malmö i höstas. Från vänster Mohammed Chahin, Patrick Andersson och Linda Chaib.Foto: Privat

Efter att ha genomgått lite personalbyten tar Mohammed Chahin och Patrick Andersson i partyhiphopparna Licks nya tag. Med gamla namnet Grit Licks återtaget, och nya refrängsångerskan Linda Chaib i hägnet. Inom kort släpps låten "Fest hos Abdullah", som gruppen spelat in med hjälp av Malmöartisten Lilleman. Trion har stora förhoppningar på sin nya låt:

– Det är en låt som gör alla glada. Den lämnar ett smajl på allas ansikten, berättar Mohammed Chahin, en tredjedel av Grit Licks.

Annons

– Stilen är rap blandat med house, en riktig partylåt. Vi har fått otroligt bra respons där vi har spelat den, inte minst för att texten är så rolig.

Uppdykandet i "Din gata" sker i God Morgonshowen den 16 februari 07.00, där Grit Licks både ska intervjuas och framföra ett par låtar. De blir programmets gäster, som även diskuterar ämnet för dagen.

– Vi kommer att träffa DJ Havana och allihopa på "Din gata", ett program som jag lyssnar på varje dag. Och hela Malmö gör det också, säger Mohammed Chahin entusiastiskt.

– Då får folk se vad vi går för, och det kan bli vårt genombrott. Jag tror att när folk väl får höra vår nya låt på "Din gata" kommer folk att ringa in och vilja höra den igen.

Först blir det dock ett liveframträdande på klubb Kräm i Trelleborg, den 3 februari. Håller planerna kommer också rapparen Lilleman att hålla i dj-plikterna den kvällen. Det blir avsparken för nya "Kräm 18+", då 18-åringarna får tillgång till fler dansgolv och utrymmen i nattklubben på Magasinet.

– Det kommer att bli lite mer happenings, dansare, lekar och galenskaper, beskriver Lasse Holmer på Magasinet. Att vi kör liveband kommer säkert att hända igen, men framför allt blir det nog andra upptåg.

Louise Löfgren
Lars Thulin
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons