Annons
Nyheter

Gladiator-Wictor gaddade sig

Gladiatorvinnaren Wictor M Broder, brandman i Trelleborg, lovade i tävlingen att tatuera in den tvåa han burit på axeln.
Nyheter • Publicerad 17 april 2013
Gladiatorvinnaren Wictor M Broder, brandman i Trelleborg, lovade i tävlingen att tatuera in den tvåa han burit på axeln. På onsdagen höll han sitt löfte hos tatueraren Andreas Strand i Höllviken. Wictor vill visa alla utmanare ryggtavlan, och vilken plats de kommer att komma på. "De som känner mig vet att jag är ödmjuk", säger han. "Men så länge man kan leverera kan man vara lite kaxig!"
Gladiatorvinnaren Wictor M Broder, brandman i Trelleborg, lovade i tävlingen att tatuera in den tvåa han burit på axeln. På onsdagen höll han sitt löfte hos tatueraren Andreas Strand i Höllviken. Wictor vill visa alla utmanare ryggtavlan, och vilken plats de kommer att komma på. "De som känner mig vet att jag är ödmjuk", säger han. "Men så länge man kan leverera kan man vara lite kaxig!"Foto: Lars Thulin

På onsdagen höll han sitt löfte hos tatueraren Andreas Strand i Höllviken. Wictor vill visa alla utmanare ryggtavlan, och vilken plats de kommer att komma på.

– De som känner mig vet att jag är ödmjuk. Men så länge man kan leverera kan man vara lite kaxig!, säger han.

Martin Falkenby
Skånemedia
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons