Annons
Nyheter

Fredrik Fischer: En säck full med sinnesfrid

www.webaid.nu: Vi yvs nästan över hur krisartad vår situation är just nu. För den som inser att vi faktiskt inte har det så illa och har lust att göra världen lite bättre är det enkelt att vara nyttig via denna förnämliga webbtjänst.
Nyheter • Publicerad 19 december 2008

Hej!: Man vet aldrig vart det leder. Ge dina vänner – och ett par för dig helt obekanta personer – en hälsning eller två. Vem vet – det kan vara din bästa vän, din blivande chef, din tillkommande (eller din värsta fiende, men det glömmer vi) som står med håret på ända och plockar clementiner i fruktdisken bredvid dig. Dessutom: ger man så får man.

Tystnad och ro:Det flängs hit och dit. Det skriks och gapas. Det ylas i TV, på radio, i iPods och var som helst. Och vi tar det väldigt lite lugnt, fastän det är betydligt enklare och mindre ansträngande än allt ståhejet. När vintern ruggar utanför din knut, dra då något bekvämt över dig och ta en tupplur. Eller bjud in några bekanta på något gott.

Var tysta tillsammans. Det är bättre än det (inte) låter.

Fredrik Fischer
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons