Annons
Nyheter

Ferguson utan Golden Globe

Det blev ingen Golden Globe för Simrishamnsbon Rebecca Ferguson, 30.
Nyheter • Publicerad 13 januari 2014
Rebecca Ferguson.
Rebecca Ferguson.Foto: 

Filmerna "American hustler" och "12 years a slave" prisades vid Golden Globe-galan i Los Angeles i natt. "Breaking Bad" utsågs till bästa tv-serie i dramakategorin.

"American hustler" utsågs till bästa film i kategorin komedi/musikal. Två av filmens skådespelare prisades också: Amy Adams utsågs till bästa kvinnliga skådespelare och Jennifer Lawrence fick pris för bästa kvinnliga biroll i genren.

Annons

"12 years a slave" utsågs till bästa film i kategorin drama.

"Breaking Bad" valdes som bästa tv-serie i dramakategorin och huvudrollsinnehavaren Bryan Cranston fick en Golden Globe som bäste skådespelare.

Rebecca Ferguson blev utan Golden Globe. Priset för bästa kvinnliga huvudroll i miniserie/tv-film gick i stället till Elisabeth Moss för rollen i "Top of the Lake. Ferguson var nominerad för sin roll i "White queen".

I Golden Globe-juryn sitter omkring 80 journalister.

TT
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons