Nyheter

De vann Lovehandles-tävlingen

Nu är tävlingen om Lovehandles nya platta, To do before we"re dead, avgjord. Två lyckliga vinnare får ett ex. av Trelleborgarnas tunga sumorock.
Nyheter • Publicerad 30 maj 2008

Frågan var vilken platta man bara måste höra innan man dör, om man bara får välja en enda. En saftigt svår fråga, alltså. Men två stycken rockälskande Anders gav de bästa svaren, och kan glädjas åt lite färskpressade, tunga riff i lurarna i sommar.

De segrande svaren kommer här:

Uriah Heep - Live January 1973

Jag måste få slå ett slag för "Uriah Heep Live January 1973" en live skiva som borde finnas hos varje skivsamlare, den innehåller bl.a. ett rockpotpurri med 50 tals rock och en bättre version av just 50-tals rock har sällan hörts varken före eller efter.

Än i dag har jag skivan i min samling, och det händer att den snurrar på skivtallriken och tankarna går till sommaren 73, det känns som det var i går.

Anders Söderberg

Motorhead - Ace of Spades

Det kan vara en ypperligt bra idé att lyssna på denna skiva innan man dör eftersom den enligt vetenskapliga tester förlänger livet, ja den kan till och med göra dig odödlig. Precis som musiken på själva skivan.

Anders Hammar

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.