Annons
Nyheter

Charmig Frida med klent komp

Hemmaplan för Frida Muranius, och både släkt, vänner och stolta Skivarpsbor har kommit för att heja fram den egna schlagerhjälten.
Nyheter • Publicerad 6 juli 2008
Frida Muranius. Bild: Ronney LantzFoto: 

Och om det är någon gång Frida borde blunda för kostnaderna och bara brassa på för fullt, så är det här, denna sommarkväll på Möllevallen. Tyvärr gör hon inte det. Där man hade önskat sig ett stort och maffigt band, komplett med både körer och blås, finns bara en trummis, en gitarrist och lite förinspelade bakgrunder för Frida att luta sig mot. Då hjälper det inte att Frida kopplar på all sin oslipade charm, för kompet är helt enkelt för klent för att få den tunna låtkatalogen att svänga.

Synd, för Frida har både en klösig röst och en otvungen och nära scennärvaro, som gör henne till en trevlig och sympatisk scenperson.

Emil Sandgren
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons