Annons
Kristianstad

Sanna tog hem Kristallen – igen!

Grattis, Sanna!
Kristianstad-Stockholm • Publicerad 30 augusti 2019
Sanna Nielsen har gjort succé som programledare i Allsång på Skansen. Hon har utmärkt sig så mycket att hon för andra året i rad tog hem priset som årets programledare.
Sanna Nielsen har gjort succé som programledare i Allsång på Skansen. Hon har utmärkt sig så mycket att hon för andra året i rad tog hem priset som årets programledare.Foto: Anders Wiklund/TT

För andra året tog sångfågeln och programledaren hem det prestigefyllda Kristallen-priset.

Sanna vann priset 2018. I år var hon nominerad igen, tillsammans med utmanarna Rebecca Stella, Sofia Wistam och Tilde de Paula Eby som utmanare.

Sanna Nielsen väntade spänt inför beskedet om vem som skulle ta hem priset.
Sanna Nielsen väntade spänt inför beskedet om vem som skulle ta hem priset.Foto: SVT
Annons

TV-legendaren Karin Falck agerade presentatör när det var dags att dela ut priset till årets kvinnliga och manliga programledare. Och ja, det blev en lång och en kort: Sanna Nielsen och David Hellenius.

– Hur gör vi med det här då, det är prefekt längd för mig med mikrofonen...., sa Hellenius.

– Jösses, sa Sanna Nielsen och tog sig sedan för att tacka hela Allsångsredaktionen och SVT, för ”Allsång på Skansen” är ju det hon är programledare för.

– Hela produktionen kämpar och sliter och gör ett fantastiskt jobb. Ni är guld värda. Och jag vill tacka alla som tittar så klart och alla som kommer och sjunger allsång.

Sigrid NurboSkicka e-post
Clifford JohansenSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons