Annons
Nyheter

Kollegorna är viktigast för Kim

Variation, rörelse och fart gör att Kim Lindén trivs bäst. Nu är han på jakt efter ett jobb inom bygg- eller livsmedelshandeln.
Nyheter • Publicerad 23 oktober 2013
Kim Lindén tycker de flesta jobb är roliga men vill gärna få in en fot i bygg- eller livsmedelsbranschen.
Kim Lindén tycker de flesta jobb är roliga men vill gärna få in en fot i bygg- eller livsmedelsbranschen.Foto: 

– Det är lite svårt att veta vad man vill jobba med. Men om bara jobbar- kompisarna är roliga så trivs jag överallt, säger Kim Lindén.

Han har jobbat på ett livsmedelsföretag där han lastat av containrar. Han har varit vaktmästare på ett företag i Malmö och även jobbat på en förskola. I framtiden drömmer han om att köra budbil. Men körkortet fattas och därför söker han andra jobb så länge.

Annons

– Jag tycker att jag är lyhörd och tar lätt på det mesta. Jag gillar verkligen att jobba, säger han.

Under gymnasiet läste Kim Lindén till målare. Men sen sa ryggen ifrån.

– Jag har haft problem med ryggen länge, från högstadiet när jag började växa mycket. Så måleri funkar inte för mig. Jag sökte mig dit för att jag ville ha ett jobb där jag slapp sitta still och som är kreativt.

Helst ska det vara ett varierande jobb. Ett byggvaruhus vore perfekt, tycker han. Men även livsmedelsbutiker lockar.

– Det är kul när man kan gå från avdelning till avdelning och göra olika saker.

Ett socialt jobb vore också kul. När det är mycket folk runt omkring blir jobbet roligare och då spelar det inte så stor roll vilka arbetsuppgifterna är.

Louise Löfgren
Sofia Bergström
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons