Annons
Nyheter

”Jag gillar att prestera och att utvecklas”

Kommunikation och marknadsföring brinner Linda Trauelsen för. Efter att nyligen tagit en kandidatexamen i medieteknik hungrar hon nu efter att få erfarenhet inom media och marknadsföring.
Nyheter • Publicerad 17 oktober 2013
Kommunikation i alla dess former intresserar Linda Trauelsen. Nu vill hon gärna få praktik inom ett medie- eller marknadsföringsföretag.
Kommunikation i alla dess former intresserar Linda Trauelsen. Nu vill hon gärna få praktik inom ett medie- eller marknadsföringsföretag.Foto: 

Linda Trauelsen vet precis vad hon vill och hon kan inte vänta. I juni blev hon klar med en kandidatexamen i medieteknik på Malmö högskola. Hon har alltså inte varit arbetslös så länge.

- Men nu orkar jag inte längre. Jag vill ju jobba! säger hon.

Annons

Hon vill vara en aktiv spindel i nätet. Drömjobbet är projektledare. Hon vill ha svåra utmaningar och jobbar gärna i grupp för att lösa dem.

- Jag kan också tänka mig att jobba som säljare. Det är sådant jag brinner för, att fånga in kunden.

Linda Trauelsen skriker nu efter erfarenhet. Alla företag som jobbar med marknadsföring skulle passa utmärkt. Hon kan tänka sig att vara assistent eller praktikant. Huvudsaken är att hon får in en fot och skapar kontakter som hon kan jobba vidare på.

- Annonsförsäljare vore också kul. Jag vill vara aktiv och få saker att gå i lås.

Vilket är drömjobbet?

- Att jobba på en veckotidning. Jag har alltid gillat att skriva. Men all form av kommunikation är roligt, tycker jag.

Är du en tävlingsmänniska?

- Ja, det måste man säga. Inte på det sättet att jag gillar sport och lekar. Men jag gillar att sätta upp mål och kämpa för att nå dem. Jag gillar att prestera och att utvecklas.

Linda Trauelsen bor i Trelleborg. På fritiden leker hon gärna med sin hund, läser böcker och umgås med kompisar.

Louise Löfgren
Sofia Bergström
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons