Annons
Insändare

Visst känner vi för andra

Insändare • Publicerad 3 januari 2007

Svar till Radojka Stojkov (den 29 december).

Det är din upplevelse Radojka att du anser att jag inte har någon empati. Jag/vi har visst empati men jag/vi måste också ha empati och ta hand om de andra mer än tusen anställda inom vård- och omsorgsnämnden.

Annons

Vi kan inte hur mycket vi än vill och önskar uppfylla det tidigare löftet till de 29 arga och besvikna. För att uppfylla detta löfte just nu så måste vi ta två miljoner ifrån de andra mer än tusen anställda för att dessa 29 anställda ska slutföra del två av kursen som utlovat. Just nu är det inte möjligt med den nya oväntade uppkomna situationen.

Som jag sagt tidigare, så kommer alla som vill av de 29 arga och besvikna att slutföra del två av sin kurs. Men just nu går det inte hur mycket än vi vill. För detta måste du, de 29 arga och besvikna och alla andra ha förståelse.

Som jag ser det så är vi överens över partigränserna att alla som vill kommer få slutföra del två av kursen. Den nya nämnds-ordföranden Per Grönberg har på en enkel fråga från mig om han är för att de 29 ska få slutföra sin kurs svarat ja.

Mer än detta anser jag mig inte göra, det är det andra blocket i nämnden som har majoritet och beslutsrätten. Kommer frågan upp på ett sammanträde kommer jag rösta för att de 29 skall få slutföra sin kurs.

Tome Krstevski

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons