Annons
Insändare

Vi tänker på Trelleborgs framtid

Svar till Marianne (den 28 augusti).
Insändare • Publicerad 5 september 2014

Marianne skriver att Söderslättspartiet är ett särintresseparti. Det kan då konstateras att Marianne inte vet vad partiet står för. Inom (SÖS) är vi många före detta politiker från olika partier som brinner för Trelleborg och vill se staden resa sig ur den stagnation som alliansens handlingsförlamning lett till. Söderslättspartiet är det enda riktigt lokala partiet som inte behöver snegla på när partikamrater förstör vårt sjukhus här i Trelleborg. Det är därför Alliansen och accepterar regionpolitikernas beslut angående akuten med mera, samt ambulansindragningar för trelleborgarnas del. Socialdemokraterna har haft samma förhållningssätt när de suttit vid makten, man vill inte kritisera sina partikamraters beslut inom Skåne region. Ingenting händer i Trelleborg. Alliansen och (S) har bara satsat på en ringväg för tusentals lastbilar till och från hamnen.

Lastbilar som kommer att öka miljöproblemen och drabba ännu fler boende längs den längre sträckan. Som Sten Björk sade på kommunfullmäktigemötet den 26 maj 2014: ”Det är ett accelererande miljöproblem att fortsätta dra trafiken genom centru”m. Med detta menade han: ”Låt trafiken dras runt staden så att miljöproblemen flyttas längs vägen och ut på öster”! I vårt utdelade valprogram och på (SÖS) hemsida kan Marianne läsa om Söderslättspartiets 21 hjärtefrågor som förutom hamnen innehåller konkreta frågor som partiet kommer att arbeta med efter valet. Här tar vi upp bland annat akuten och ambulansverksamheten och mycket, mycket mer.

Nilla Olsson
Bjaerne Persson, Söderslättspartiet
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons