Annons
Insändare

Vi på landsbygden får ta det som blir över

Vad är det som händer i vår kommun? Våra politiker prioriterar mycket innanför stadsgränsen och sen får vi på landsbygden ta det som blir över.
Publicerad 30 november 2023
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Skribenten har reagerat på beslutet att inte ge ekonomisk bidrag till Anderslöv museum.
Skribenten har reagerat på beslutet att inte ge ekonomisk bidrag till Anderslöv museum.Foto: Sebastian Mårtensson

Först får BOIK ett nytt klubbhus som de knappast får tillgång till. Nu vårt museum med en gammal kulturhistoria.

Undrar hur många av kommuninvånarna som visste att kommunen sponsrade en golftävling med mycket pengar? Sen läser man att även Engelska skolan har fått en massa pengar. Vad är det för fel på de skolor som redan finns i kommunen? Det är mycket pengar som hade kunnat delas ut för att hjälpa andra, och nu ska även Vångavallen göras om. Var får de sina pengar ifrån? Allt detta finns inom stadsgränsen. Mycket av dessa pengar hade kanske kunnat hjälpa Anderslövs museum.

”Mycket av dessa pengar hade kanske kunnat hjälpa Anderslövs museum.”
HO
Annons

Sen kommer vi till våra politikers löner. Vi har ”anställt” våra politiker. Men hur många ”anställda” sätter själv sina löner? Hade inte dessa höjt sina löner så hade våra pengar räckt till mycket mer både på landsbygden och inom stadsgränsen. Vårt museum är ett kulturarv som kommer att gå i graven. Har inget förtroende kvar för våra politiker. Inga röster från mig nästa gång det är val!

HO

Annons
Annons
Annons
Annons