Annons
Insändare

"Vi kan inte bli stoltare"

Att vi i Trelleborg har lärare som kan entusiasmera en hel klass till att kvalificera sig till semifinal i mattetävlingen Sigma8. Klass 8 Gul på Vannhögskolan tog sig ännu längre än så– de gick till final – och vann!
Insändare • Publicerad 28 april 2010

Klassen och läraren – genom samarbete, engagemang och entusiasm har de tagit sig dit – tillsammans!

Alla har dragit sitt strå till stacken. Inte minst genom det projektarbete på temat ”matematik och energi” som genomförts inför och presenterats på semifinalen, som en del i tävlingen. Utan allas engagemang, entusiasm och samarbete hade det aldrig gått.

Annons

Vi kan inte bli stoltare –då spricker vi!

Stort grattis till Maria Forss! Denna underbara, engagerade och entusiastiska lärare som ser möjligheter! Tack! Tack för att du överför ditt positiva synsätt till våra ungdomar! De lär så mycket mer än matte av dig.

Stort grattis till klass 8Gul. Dessa underbara och samarbetande ungdomar som greppat chansen att utvecklas och lyfta sig. Tack!

Fattar ni vilken otrolig tur ni haft som fått Maria som lärare? Gotta er!

Stort grattis till kommunen som insett att de bör ta tillvara Marias pedagogik och låta den ”smitta” av sig på andra lärare. Låt det ”smitta av sig” även till andra ämnen och vi kan på allvar börja tala om en spjutspetsskola – där det erbjuds möjligheter för alla elever att utvecklas och lyfta sig – efter egen förmåga! För det är inte lätt att lära av en oengagerad lärare.

Ge alla ungdomar en chans – klona Maria Forss!

Kramar till er alla! Från

Nilla Andersson
En stolt mamma Ewa
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons