Annons
Insändare

Vi har fått nog av detta misslyckade projekt

Insändare • Publicerad 28 november 2005

Öppet brev till oppositionsrådet Lars Christensson.

Vi som läser Trelleborgs Allehanda kan konstatera en sak nämligen att det sällan funnits något som Trelleborgs kommuninvånare har varit så missnöjda med som sossarnas spjutspetsskola.

Annons

Elever, lärare, mor- och farföräldrar, alla har redan fått nog av detta misslyckade projekt. Alla är vi eniga om att det inte kan få fortsätta på detta vis, om så skulle bli fallet kommer skolsystemet i Trelleborg att fullständigt kollapsa.

Vi förstår ju alla att sossarna aldrig kommer att erkänna misslyckandet och åtgärda problemen. Grundtanken är säkert bra, sossarna glömmer emellertid en sak nämligen att tillföra resurser så att inte det pedagogiska arbetet blir lidande.

Nu har lärarna inte tid med det pedagogiska arbetet på grund av all administration samt alla telefonsamtal som ska ringas till föräldrar.

Vi närmar oss nu ett val och alla vi som är missnöjda med sossarnas skolreform (och vi är många) skulle vilja veta vilka åtgärder (förutom att byta ut skolchefen) som moderaterna vid en valvinst kommer att vidta för att rätta till de problem som har uppstått i kommunens skolor.

Kan moderaterna komma med ett kraftfullt åtgärdspaket för att rätta till problemen i Trelleborg skola kan ni/vi räkna med att vinna många röster vid det kommande valet (varför inte äntligen ett regim-skifte i Trelleborg?).

Nyfiken på moderat politik

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons