Annons
Insändare

"Vi har en fullgod arena i Anderslöv"

Svar till Patrik och En av åskådarna som gärna sett hela matchen (den 24 september).
Insändare • Publicerad 1 oktober 2009

Som svar på er kritik gällande Anderslövs idrottsplats vill vi härmed lämna vårt svar. Fritidsförvaltningen klipper gräsplanen två gånger i veckan och borstar konstgräsplanen en gång varje vecka. När det gäller elljusen var det inte lamporna som var trasiga utan en huvudsäkring som hade utlösts. Vi ställer oss frågande till att det varit trasigt i flera veckor då elljusen fungerade på tidigare matcher samma vecka. Vi vill gärna veta till vem man ringt till på fritidsförvaltningen eftersom vi inte har emottagit några samtal rörande detta. Vi har en fullgod arena men liksom era säkringar i hemmen kan våra säkringar utlösas. Fritidsförvaltningen tar sitt ansvar och ser till att vi har bra anläggningar i kommunen efter de ekonomiska resurser vi får tilldelat från kommunfullmäktige.

Som ni säkert förstår tycker vi att det som hänt är mycket beklagligt men ibland kan man inte råda över den situation som uppstår. Vi har haft specialister för att se över elen på elljusanläggningen i Anderslöv och hoppas att matcher fortsättningsvis inte blir inställda på grund av säkringar som löser ut.

Om det föreligger andra saker som ni inte tycker fungerar är ni välkomna till Söderslättshallen för ett personligt samtal med fritidschefen.

Nilla Andersson
Fritidsförvaltningen
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons