Annons
Insändare

Vi arbetar aktivt för hälsa och miljö

Insändare • Publicerad 3 juni 2005

Svar till Lars Hemzelius (den 3 juni).

Bäste Lars Hemzelius, Herr "skyddsombudet" uppmanas att omgående ta kontakt med Dina egna företrädare i folkpartiet i kommunfullmäktige och miljönämnd. Det är dem Du nu slår mot.

Annons

Det är säkert inte Ditt partis mening att eftersom Du och jag inte själva sitter i fullmäktige så behöver ingen av oss respektera våra partiers gemensamma övergripande beslut i miljöarbetet? Du bör nog byta ut "skyddsombud" mot "oberoende anarkist" i så fall. Det finns hittills inte en enda reservation eller något enda särskilt yttrande, där Ditt parti har haft någon avvikande mening i vårt gemensamma miljöarbete under min mandatperiod, vare sig i miljönämnden eller i kommunfullmäktige. Det är glädjande att vi hittills varit så helt överens här i Trelleborg, eftersom miljöarbetet har så stor betydelse för oss alla. Jag vill tillägga att min respekt för fp lokalt som ett demokratiskt och seriöst parti inte rubbats av Dina inlägg.

Sten Björk

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons