Annons
Insändare

Vett och etikett

Första april! Sitter och äter frukost och läser TA. Sätter nästan frukosten i halsen, när jag läser vad vårt kommunalråd har uttalat angående Kungsledens 100-årsjubileum: "Det är nästan tur att inte Kungen kommer till jubileet, för nu kan vi göra ett folkigt jubileum".
Insändare • Publicerad 6 april 2009

Några raka ord till Dig, Ulf Bingsgård. Är Du medveten om, att Du är en offentlig person? Vad Du än har för åsikter privat får Du ha för sig själv, men som offentlig person och den som i dag styr i Trelleborg, borde Du veta hur Du skall uppföra Dig. Tydligen gör Du inte det och jag kan bara uppmana Dig att gå ut ur lekstugan och uppföra Dig som en vuxen man. Din kommentar den första april får mig att tänka på en liten unge, som har blivit av med sin slickepinne och nu försöker visa sig kaxig och ger igen. Skäms Ulf!

Mait Risberg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons