Insändare

Vem stör idyllen och lugnet på Kornettplatsen?

Vem är ni som tagit bort lugnet och idyllen på Kornettplatsen?
Insändare • Publicerad 29 juli 2014

Du/ni har tydligen ringt till kommunen och klagat på hur våra bilar står parkerade på gatan och mycket mer. Vi har haft både parkeringsvakt och en man här från kommunen. De säger att vi skulle kunna komma överens sinsemellan. Ja, visst kan vi det, bara vi hade fått reda på vem som hyser sådan agg mot oss. Kan du som känner igen dig ta kontakt direkt med oss? Fast jag vet inte vad vi kan göra annorlunda än att flytta våra bilar enligt reglerna. Visst har vi många bilar men barnen växer ju och alla vill ha egna bilar. Du/ni vet säkert var vi bor så välkommen att prata med oss. Du kan lägga ett brev i alla brevlådor här på gatan och bestämma en träff om du inte vet vems dörr du ska knacka på. Vi är alla vuxna här och kan föra en vanlig diskussion.

Till kommunen: Ett litet förslag för att lindra problemet. Vält de jättestora träd som är i refugen och bara skuggar och skräpar ner. Skrapa ner hela refugen och gör den till fickparkering.

Anna Töörn
Pirjo Olsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.