Annons
Insändare

Varför Ulf Bingsgård?


Ja du Ulf jag som kommuninvånare undrar varför du redan nu manifesterar denna vägran till att samarbeta med oppositionen.
Insändare • Publicerad 4 februari 2014

Skulle det vara så hemskt, så att du inte ens för Trelleborg eller ännu viktigare för trelleborgarnas skull skulle kunna tänka dig det? Om det skulle behövas för att låt säga, skapa möjlighet för fler arbetstillfällen i Trelleborg. Eller för att skapa möjligheter som får företagen att välja att stanna kvar i kommunen. Egentligen behöver det inte ha med arbetstillfällen att göra trotts att arbetarpartiet Moderaterna brukar ha det som fokus. Det skulle kunna ha att göra med vad som helst som skulle gagna trelleborgarna, men du skulle trots det vägra att styra med oppositionen! Jag frågar dig Ulf Bingsgård om du på fullaste allvar är så ideologisk? Eller om detta är ytterligare ett försök till profilering inför valet. För om det är ett steg i upptakten inför valet så hoppas jag att du i stället lägger din tid på sådant som faktiskt gör skillnad för trelleborgaren. Arbetstillfällen, utbildning/skola, omsorg, miljö. För om trelleborgarna skulle känna att det var dem du arbetade för så skulle du ha större chans att få behålla jobbet tror jag!Nilla Olsson
För vem går du till jobbet?
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons