Annons
Insändare

Varför tar tidningen ensidigt ställning?

Jag förstår mycket väl att det finns starka krafter bakom beslutet om hamnens utbyggnad, ett egenintresse med krafter som vi medborgare aldrig kan mäta oss med.
Insändare • Publicerad 14 juni 2011

Jag har däremot svårt att förstå varför tidningen ensidigt tagit ställning för hamnens intresse. Vari bottnar denna inställning från TA:s sida? Man skulle önska sig en mera opartisk och mindre inskränkt rapportering och inlägg från tidningen.

Ett i mitt tycke mycket fult övertramp gjordes i ledaren den 24 maj. Där stod att läsa "... kommer alltid att finnas kritiker som kommer att ta till vilka argument som helst ..."

Annons

En sådan ringaktning av avvikande åsikter borde TA hålla sig goda för!

Svar direkt: Utbyggnaden av hamnen är inget egenintresse, det är en fråga för hela Trelleborgs kommun. Den är beslutad av kommunfullmäktige och miljöprövad av Miljödomstolen.

Trelleborgs hamn är betydelsefull för både staden och kommunen. Hamnens utveckling är en viktig fråga för kommunens framtid. Därför har tidningen på opinionsplats tagit ställning för utbyggnaden.

På nyhetsplats har tidningen rapporterat och granskat hamnutbyggnaden, en bevakning som fortsättter.

Mattias Karlsson

Politisk redaktör

Nilla Andersson
Gammal läsare med brustna illusioner
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons