Insändare

Varför görs inget åt problemet?

Jag, en av många boende nära Hedvägen, är mycket upprörd av att både unga bilister som mopedister kör i så hög hastighet att om där kommer ut någon på vägen så hinner de aldrig stanna.
Insändare • Publicerad 21 augusti 2009
Foto: 
Används till buskörning?
Används till buskörning?Foto: 

De unga bilisterna kör i hastigheter mellan 70-120 km/h och mopedisterna kan komma upp i hastigheter mellan 60-80 km/h. De brukar tävla mot varandra och som alla vet så är hastigheten som man får hålla på Hedvägen 50 km/h. Detta har de gjort under hela sommaren och de brukar börja med detta under sena kvällstid och sen pågår det ända tills 03.00 på morgonen.

Sträckan som jag talar om är från affären Entré på Hedvägen till stoppljusen vid Bilia på Hedvägen.

Något som vi runt Hedvägen undrar över är om det finns några poliser i tjänst under denna tid på dygnet för det görs aldrig något åt detta problem. Om det inte finns resurser för detta så varför inte sätta upp fartkameror eller farthinder som de gör på andra ställen.

Nilla Andersson
BOT
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.