GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Var var alla politiker?

Hade fått information om att det skulle var ett medborgarmöte i Anderslöv den 18 november mellan klockan 16 och 19.
Publicerad 23 november 2021
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Skribenten kom till ett medborgarmöte i Anderslöv – men saknade politikerna.
Skribenten kom till ett medborgarmöte i Anderslöv – men saknade politikerna.Foto: Sara Johari

Försökte samma dag ringa kommunens växel för mer information och blev efter en stund informerad om att det var ett möte som skulle arrangeras av våra folkvalda. Blev kopplad till någon informatör – som inte var på plats så jag tala in ett meddelande med fråga och telefonnummer men igen ringde tillbaka.

Så jag valde ändå att åka till mötet men först 17:30 på grund av andra åtaganden, och möte då en granne som jag frågade – vad händer här? Har det varit ett informationsmöte eller öppet hus? Fick till svar – det har varken börjat eller slutat!

Gick vidare in i lokalen och blev informerad om att endast en politiker varit närvarande (KD). Däremot var det ett antal kommunanställda på plats men jag förstod inte riktigt deras roll i sammanhanget.

Kanske jag kan få svar på mina frågor via TA?

Monica Nilsson, Gärdslöv