GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Var ska hundarna bada?

För några månader sedan flyttades hundbadplatsen på öster några hundra m längre österut än tidigare.
Publicerad 26 juli 2022
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Skribenten får svar direkt om vad som gäller vid den nya hundbadplatsen.
Skribenten får svar direkt om vad som gäller vid den nya hundbadplatsen.Foto: Jörgen Ragnarson

Argumenten var att det skulle byggas en utrymningsväg på den gamla hundbadplatsen. På den nya platsen står en blå skylt med texten hundbadplats. I går när jag och Paddy ( min irländska setter) var där och badade hade en ny skylt kommit upp, några tiotal meter från den första skylten. Den är gul och röd, med följande text: Hundar får inte vistas inom badplatsområdet. Något förvirrande. Vad gäller?

Anette och Paddy

Svar direkt: Det är den nya hundbadplatsen som gäller nu och den gula skylten med röd kant. Fram till den får man vistas med hunden om man kommer väster ifrån men inte längre öster ut än där skylten står. Det kommer bli tydligare, då det är beställt staket som är planerat att sättas upp i slutet av augusti.

Sofie Åkesson, sektionschef tekniska serviceförvaltningen