Annons
Insändare

"Var har du varit de senaste åren?"

Godmorgon Sten Björk! När jag läste din insändare i TA 24/8 undrade jag var du har varit de senaste åren. Du skriver att det inte är en allians mellan s och m och att det aldrig har varit det!
Insändare • Publicerad 25 augusti 2006

Minns du inte de näpna bilderna när Egil Ahl och Lars-Arne Christensson gemensamt jublade över att de hade funnit varandra? Egil Ahl sa att m hade närmat sig s och nu var det parti som stod dem närmast. Christensson sa att de kunde regera ihop i 8 eller kanske 12 år, att alltså samgåendet inte äventyrades av framtida valresultat.

Såg du inte annonsen från s där man prisade samarbetet? Läser du inte protokoll från fullmäktige där du bland annat kan se att det finns två kommunalråd (och inte ett kommunalråd och ett oppositionsråd)? Har du inte märkt att s och m har delat på ordförandeposterna i nämnderna och att du har en moderat stand-in/vice ordförande i din egen nämnd?

Annons

Det är möjligt att du nu i valrörelsen ser den nuvarande och i högsta grad pågående alliansen mellan m och s i Trelleborg som en belastning, men den försvinner inte bara för att du blundar, den måste röstas bort.

Mats Sjölin,

vänsterpartiet Trelleborg

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons