Annons
Insändare

Var fanns polisen?

Insändare • Publicerad 27 november 2006

Onsdagen den 22 november hände en olycka vid västra infarten i Trelleborg.

Detta händer vid cirka 16-tiden. Här finns det då ett stort problem, eftersom de flesta slutar vid denna tid, och är på väg hem.

Annons

Hör om olyckan via radion, får besked om att ta en annan väg hem, eftersom E6 är stängd vid Trelleborg. Tar då via Tommarp hem, som är den enda väg till Trelleborg som finns tillgänglig.

Har en kö framför mig som går från Skegrie till Trelleborg. Resan tar från Tommarp till Trelleborg cirka 45 minuter.

En polisbil kommer efter oss på ytterspår, förmodligen för att kolla hur trafiken flyter. Det är bra att ha blåljus, för alla mötande fick krypa till sidan.

Kommer långt om länge fram till korsningen Tommarpsvägen / Hedvägen. Tror i min enfald att polisen står här och dirigerar trafiken, eftersom alla vet hur tät trafik det finns på Hedvägen vid denna tid på dagen. Men inte fanns polisen där inte. Tro tusan att det tog 45 minuter att färdas denna korta sträcka. Men polisen har väl inte tid med sådana bagateller.

Frågan är följande: har vi så lite poliser i stan att man inte kan ta sig tid att hjälpa trafiken igång igen efter en olycka eller…Brian Törnquist

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons