GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Valproblem

Varför pratar inga politiker i Trelleborg om att vi har betalat in 100 000 för lite i kommunalskatt? Det saknas ju 3 miljarder i kommunkassan.
Publicerad 11 januari 2022
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Skribenten föreslår en tioårsplan där alla skattebetalare betalar en tusenlapp extra varje månad för att finansiera Sjöstad och ringväg.
Skribenten föreslår en tioårsplan där alla skattebetalare betalar en tusenlapp extra varje månad för att finansiera Sjöstad och ringväg.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Nuvarande styre har sålt halva Trelleborgshem, lånat ytterligare 400 Mkr, det gör ju inte saken bättre precis.

Politikerna har i många år drömt om en Sjöstad i hamnen och en omväg, båda projekten ligger i flermiljardsklassen var för sig.

”Det saknas ju 3 miljarder i kommunkassan.”
Kjall Forsberg

Hur hänger detta ihop, vad har politikerna för plan för att det skall gå ihop?

Hade jag fått bestämma så hade jag lagt upp en tioårs plan så att skulden kom ner till noll, det vill säga att varje skattebetalare betalar en tusenlapp extra i skatt varje månad.

Kjell Forsberg