Annons
Insändare

Vad vill moderaterna?

Insändare • Publicerad 11 november 2005

Häromdagen hittade jag en programförklaring från moderaterna, den var intressant. Jag har i många år röstat på moderaterna men nu undrar jag vad som sker i "mitt" parti, försöker ansvariga göra en inbrytning hos Sverigedemokraterna? Som jag ser det börjar det smyga in rent rasistiska tendenser i programförklaringen.

Till en början tyckte jag att det nya greppet efter förra valet med samverkan med socialdemokraterna var en ny fräsch idé som lovade gott. Äntligen kom de två största partierna fram till att man faktiskt kunde lyssna på varandra! Har ni vänt färdriktningen och börjat flörta med annan övrig opposition och bli populära genom att ta idéer från ytterlighetspartier?

Annons

Jag tycker att kommunalrådet Christianson kunde vara vänlig och förklara tankarna som står i programbladet. Med alla motstridiga yttranden som kommer från moderaterna är det nog fler än jag som vill veta vad vi ska rösta på i det kommande valet.

Tveksam väljare

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons