Annons
Insändare

Vad uppfattas som gnälligt?

(Den 16 juni) uppmanar signaturen Fängelset i Trelleborg Fängelsefritt Trelleborg att gå med i Facebookgruppen Gnäll i Trelleborg.
Publicerad 1 juli 2022
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
I ett tidigare inlägg uppmanade en skribent gruppen Fängelsefritt Trelleborg att gå med i Facebookgruppen Gnäll i Trelleborg.
I ett tidigare inlägg uppmanade en skribent gruppen Fängelsefritt Trelleborg att gå med i Facebookgruppen Gnäll i Trelleborg.Foto: Skärmdump

Eftersom vi i Fängelsefritt Trelleborg har satt oss för att hålla en god ton och vara konstruktiva i kritiken mot beslutet att etablera jättefängelset blir vi lite nyfikna och undrande – vad i kritiken är det som avsändaren uppfattar som gnälligt?

Över 1400 trelleborgare yttrade sig, 564 personer har överklagat kommunens fängelsebeslut. Vi hoppas att avsändaren inte menar att alla dessa personer bara gnäller utan faktiskt tar till sig av att aldrig förr i kommunens historia har så många yttranden och överklaganden inkommit gällande något som helst kommunalt beslut.

Johan Nordahl, Emelie Lindsjö, Mari Flink, Ingemar Clementson, Anna Gunnesson Björk, Magnus Andersson, Stefan Lindgren och Cecilia Andersson, för Fängelsefritt Trelleborg

Annons
Annons
Annons
Annons