Annons
Insändare

Vad ska alla invandrare sysselsättas med?

Vart är vi på väg?
Insändare • Publicerad 11 juni 2013

Ja den frågan får jag ställa till våra folkvalda rikspolitiker, som tycks leva i en värld för sig själva. Vi har stor bostadsbrist och hög arbetslöshet trots detta finns det politiker som vill ha fri invandring. Vad ska dessa människor sysselsättas med och var ska de bo?

Ovanpå detta ska det lagstiftas att kommuner ska tvingas ta emot flyktingar/ensamkommande barn. Personer som vistas illegalt i Sverige (papperslösa) ska ha gratis/subventionerad sjuk- och tandvård. Jag var själv nyligen hos tandläkaren, jag fick inget subvention utan ett stort hål i plånboken. Det sparas in på vård, skola och omsorg. "Uppdrag Granskning" hade ett program där man granskade Migrationsverket - där var det inte tal om att spara för här finns tydligen oändliga källor att ösa ur. För ett rum med sex bäddar på ett transitboende betalade man 100 000 kronor (etthundratusen) i månaden. Man tar sig för pannan. Det finns många människor runt om i världen som har det svårt, men Sverige måste väl snart dra i bromsen?. Resultatet av vårt mångkulturella samhälle och en havererad invandringspolitik ser i bland annat Husby.

Jag slutar som jag började. Vart är vi på väg?

Nilla Olsson
Realisten
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons