Annons
Insändare

Vad menar de olika partierna egentligen?

Varje gång det är val får vi höra en massa fina ord om att det ska satsas på sjukvård, skolor, dagis med mera. Vad menar ni politiker med god vård?
Insändare • Publicerad 2 september 2010

God vård och omsorg av alla de slag, består nämligen inte bara av att lågt satta budgetar ska hållas! Eller att byggnaderna som verksamheten bedrivs i är till synes fina utanpå, men inte alls funktionella inuti.

Det är på tiden, att politiker och höga tjänstemän, undersöker om verksamheten verkligen är så bra som de säger. Undersöks det någon gång hur de mår, som ska utföra arbetet?

Annons

För mig är det självklart att en verksamhet, vilken det än må vara, bedrivs så att personalen mår bra och verkligen gläds åt att gå till jobbet! Gör de det?

Wow! vad många fighters det finns där ute, som verkligen får verksamheterna, att gå ihop, fast det egentligen inte borde göra det. Som ofta går hem och känner sig otillfredsställda, stressade och ledsna.

Jag hoppas verkligen att ni menar att en trivsam, stressfri arbetsmiljö, för berörd personal, ska ingå i denna satsning!

Lycka till i valet! Må bäste man vinna.

Nilla Andersson
Mona Rasmusson, före detta politisk vilde
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons