Annons
Insändare

Vad krävs för att vi ska säga ifrån?

I dagsläget när många måste acceptera en lönesänkning och alla dessa hårda sparkrav som regeringen har fastställt är det ju fullständigt sjukt att statsråden får högre löner. De behöver verkligen inte mer än 100 000 kronor per månad.
Insändare • Publicerad 24 juni 2009

Visst har de mycket jobb att sköta men så mycket pengar i månaden är ju bara tramsigt. Själv jobbar jag cirka 60 timmar i veckan för att det skall gå runt och jag har inte mer än 23 000 kronor per månad. Det var någon kvinnlig, tror det var en politiker som skänkte 123 000 av sin månadslön till bland annat Rädda barnen och behöll 22 000 som hon tyckte var skäligt. Fler sådana politiker!

Ska vi acceptera detta? Nej! Får väl trycka upp lite protestlistor och ställa några lastbilar på tvären på motorvägen (så demonstrerar de i bland annat Frankrike).

Undrar egentligen vad som krävs för att svensken skall säga ifrån så att det hörs?

Nilla Andersson
Anders
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons